Pieval
Spreuk van de dag:Kristallen

De piezo-elektrische eigenschappen van kristallen kunnen energie versterken en aangezien het ontvangen en geven van Reiki alles met energie te maken heeft mag het duidelijk zijn dat je met een kristal het een en ander kunnen bereiken.

Het kristal als hulp bij genezing
Als je een bergkristal of amethist oplaad met Reiki energie kun je die op pijnlijke plekken bij de client plaatsen en het zo zijn werk laten doen. Het kan zelf zo zijn dat je het kristal achterlaat en de client als de pijn terugkomt of toeneemt zelf het kristal plaatst. Het opladen gaat als volgt: Neem de kristal tussen beide handen en zorg dat je geaard bent. Vraag aan de Reiki gidsen/Lichtwezens of je energie mag ontvangen om het kristal op te laden. Als na een tijdje het kristal in je handen begint te kloppen, zodanig dat het een vervelend gevoel geeft weet je dat het vol Reiki geladen is.

Het kristal en het Hon Sha Ze Sho Nen symbool (afstand-Reiki)
Als je met het kristal tussen je handen contact maakt met Reiki gidsen en/of lichtwezens zou je met behulp van het kristal als transformator kunnen vragen of jou hogere zelf of jou persoonlijke gids/gidsen zich kenbaar willen maken. Dit zou je natuurlijk ook kunnen vragen voor een eventuele client die een afstand healing krijgt. Er kan dan voor jou als behandelaar belangrijke informatie gegeven worden.

Mandela legging tijdens behandeling
Wanneer je iemand gaat behandelen kun je met verschillende stenen een mandela om de client leggen. Gebruik in het begin een soort kristal, bijv. bergkristal of amethist. Leg de stenen in een kring om de client heen. Een boven het hoofd en een onder de voeten. Verder zoveel als je stenen hebt. Het mooiste is als je ter hoogte van de chakra's aan weerzijde een steen kunt leggen. De stenen versterken de Reiki-energie.
Bergkristal

Je ziet mogelijkheden genoeg met kristallen genoeg
Ga er gewoon mee aan de gang en probeer het een en ander uit.


Zie ook Kristal meditaties


Copyright © Pieval centrum voor innerlijke groei en bewustwording
Laatst bijgewerkt: